ANIVERSARY BELOG

Daisypath Anniversary tickers

Sabtu, 19 Disember 2009

19 disember 2009..HARI BARU!

Hari nie?? 19 disember 2009..ade ape dgn hari nie?? Xde paper..tp aku ase lbh kuat..kuat sgt..aku dh luahkn segalanyer semalam..n lau korunk nk tau..mungkin semalam adalah mlm terakhir aku akn ckp aku syg die..aku syg kamoo..sbb aku dh penat dgn mainan nie..up to him nk anggap aku ape..aku xnk pk ag sal CINTA..biar CINTA CARI aku..aku xnk CARI CINTA lg..aku penat sgt la..asyik mencintai tp xdicintai..so for today aku just relax2 kn minda aku..fikir ape aku nk buat pasni..mungkin aku dah xnk blajar benda yg susah2..aku nk kejar cita2 aku nie..aku nk bukak sebuah cafĂ© yg moden++ tradisional++ gtu…hahaha..hope tercapai..aku dh xkisah ape org nk kate..yg nk idup tu aku bkn dieorang..dah dkt 19 thn idup..asenyer dh bnyk aku blajar..huh!! 1 kelegaan..mulai skrg aku nk jd org baik so xde lg org ley ckp aku itu ini..LELAKI?? k..fine dieorg hanya ley jd kwn aku jer..sbb hati aku still xstabil..aku still syg sesape ntah..k..STOP ABOUT LOVE N LELAKI..hurm..aku xsbr nk kejar cita2 aku nie..aku rs aku blh berjaya bab tu mmg cita2 aku dr dulu n segalanya xmustahil bg aku..aku xperlu pendapat org lain bab dr dulu mmg aku buat paper ikut firasat aku jerk..hehehe..perabot lam bilik aku dh ubah..tinggal aku kemas rumah..la..korunk kn tau..hobi aku mmg cm tu..kemas umah..masak..hehehe..kla tu buat sekarang t aku posting lg..bye2..salam..



2 ulasan:

♥chubbycekelat ♥ berkata...

sis... :)
sile tabah okeh...
touching sgt bce entry akak nie...
lagi besa dugaan lagi besar hikmahnye...

tolong jadi kuat..
untuk diri sendiri ye..
huhu xD

NuRuL NaDiAh berkata...

miahahha..tq always kuat kot...

GOOGLE AGENT