ANIVERSARY BELOG

Daisypath Anniversary tickers

Isnin, 10 Oktober 2011

10 perkara YG saya Xkisah SEBAB AWAK..

Sorang xde mata, sorang kene strok mulut

1- saya xkisah bawak beg berat yang penuh dengan makanan masa nk jumpa awak, walaupun masa tu tangan saya sakit sebab saya tahu awak suka makan.

2- saya xkisah kena berjalan jauh, naik bas lama, walaupun bas tu boleh bahayakan nyawa saya sebab saya tahu awak rindu saya macam saya rindu awak.

3- saya xkisah awak balas mesej saya "GILER", walaupun awak kate saya gile saya tahu awak sayang giler dkt si giler nie sebab si giler ni buat awak pun jadi giler.

4- saya xkisah awak bebel, awak tengking saya masa awak marah saya, walaupun hati saya sakit tapi saya xkisah sebab saya boleh dengar luahan awak, suara awak dengan jelas.

5- saya xkisah awak xtegur saya bile kite same2 on9 walaupun hati saya nak sangat awak tegur saya sebab saya puas hati bile tgk awak on9 tuu tanda awak ok.

6- saya xkisah awak tegur saya kasar2 bile kite chatting, walaupun dulu awak tegur saya macam nie "CYGG...." now awak tegur macam nie " MENDE GOKKKK!!" sebab awak still tegur saya.

7-saya xkisah bile laki cakap saya kerek, sombong, koya walaupun saya marah tu bukan sifat saya tapi sebab saya dah ade awak..lantaklah laki lain nak cakap ape.

8- saya xkisah awak xjawap col saya berpuluh kali masuk voicemail habis kredit saya, walaupun saya xde duit nak topup sebab saya tahu lambat laun awak jawap.

9- saya xkisah kalau saya kawen dgn awak kite hidup sederhana walaupun awak nak kite bahagia sebab bagi saya awak jadi suami saya je tu la perkara paling membahagiakan.

10- saya xkisah ape2 walaupun benda penting sebab saya cume nak ade awak.


SAYA NAK AWAK TAHU ANDAIKATA SAYA MATI DULU PUN SAYA REDHA SEBAB AWAK LELAKI TERAKHIR YANG SAYA MAT CINTAI SEPENUH HATI SAYA.. SAYA JUGA PUAS HATI SEBAB 50% BENDA SAYA DAH BUAT UNTUK AWAK.. SAYA DAH MASAK, BELIKAN BAJU, KEMAS BILIK, KEJUTKAN AWAK PAGI2 DAN TEMAN AWAK BERCUTI..


GOOGLE AGENT