ANIVERSARY BELOG

Daisypath Anniversary tickers

Rabu, 22 Februari 2012

Ganglion @k@ risa pd tulang menyerang aku

Ya'allah kenapa yg kena? dalam adik beradik aku paling banyak penyakit.. arghh!! dah la aku kena ganglion ni tgn tgn.. pergelangan tangan plak tu.. bayangkan macam mana aku nk menulis nak wt assignment pun susah inikan nak jawap final exam.. AAAAA nak nanges rase.. sakitnyer mencucuk.. dah  tu lenguh.. xley wt keje berat.. semalam pergi hospital MA tu ckp.. awak kene wt appointment dgn pakar tulang sbb GANGLION nie tekan saraf awak, lagipun die dkt dgn blood vessel kot. awk yg besar ( NADI) sekali salah cucuk ni memancut darah awak kuar. arrrr lg takot bile die ckp awak kene masuk bilik operation la ni nanti.. AAAAAA maaakkkk... apisss... ayahhhh.... gane nie.. takot weyhh.. aku nk try care kampung p aku xberape caye.. baik modern.. huhu.. now tgh pk bile nk g appointment dulu nie.. sbb aku nak jmp apis dulu.. huhuhu.. bertahan je aku dgn sakit nie.. :( sakitnyer.. blh x final exam aku jwp bertaip? cm ne aku nak tulis... huhuhuhuhu.. tapi pun sakit gok.. 3 sebab kenapa aku takot :

1- sebab benda ni akan menyebabkan bleeding kalo salah potong
2- sebab die melibatkan saraf2 aku
3- sebab aku nak apis ade dgn aku sokmo..

1 ulasan:

Kiera Einz berkata...

try la urutan plak...

GOOGLE AGENT