ANIVERSARY BELOG

Daisypath Anniversary tickers

Sabtu, 7 Januari 2012

Hari ni tajuk perempuan GEDIK

jap aku nk tanyer.. perempuan gedik mmg die xperasan ek diri die gedik? owhh tolong la aku bukan jelessss sbb korunk "MANJE" tp menyampah dengan kelakuan korunk.. tergedik2 dengan laki.. heyy pless la.. ko rs ko cantik sgt ke nk semua laki puja ko? tolong la weyhh. kalo stakat nk peraga muka.. g je fotostat warna banyak2 muke tu pastu bg kt setiap laki mane tau laki tu nk wt mood "EHEM2:" ke.. so bangga la? nie lg 1.. kdg2 masuk kelab kete.. yg masuk tu laki ko @ BF ko... yg ko action lebih kenape? bkn kete ko pun.. yek3... tolong la.. xnk aku kawan dengan org gtu.. ala... kelab kete je pon... bukannyer jd menteri..aku bukan jeles sbb KORUNK HOT? no3.. xrs tergugat pun.. bg aku thats is nothing la.. mati nanti masuk kubur jgk.. bukannyer ALLAH bg pengecualian kredit sbb ko join club kn? hahahha ingt la sket xsemua org blh trima perangai gedik nie...laki nk perempuan gedik ni just nk buat geli2 je pun @K@ wt pembuka selera pastu xde mknenyer.. hua3.. sorry to say la lau terasa sbb aku muak tgk gelagat nyer... sbb tu aku hangin je lau BF aku berkait rapat dengan perempuan gedik2..pantang aku! nak kwn pun cari yg baik2.. bile aku tegur BF aku die ckp " ala syg abg lyn perempuan2 gtu just isi ms bosan je bkn nak pun.. xde kaitan dengan abg" ok.. dgr sendiri la kate2 laki... PUJI KORUNK CANTIK tu bukan ikhlas pun.. sbb gambar korunk tu sexy sgt...ha.. tunjuk2 la semua pastu bile kene rogol baru nk tutup sane tutup sini... wa ckp padan muke lu je la... sape suruh sexy & menggoda kn.. hua3.. okebaii.. cau..

1 ulasan:

RUNNIA berkata...

hahaha...mesti panas telinga diorang nie kalau baca...

GOOGLE AGENT